Laura Scheepens
Personal Training

Diensten

Personal training

Personal training is niet alleen 'die stok achter de deur' om te gaan sporten, maar bij personal training maak je een investering in jezelf. Kwaliteit staat voorop en mijn doel is om jou de juiste tools te geven, zodat je uiteindelijk ook zelfstandig kan trainen en zelfstandig je doelen kan bereiken.


Bootcamp & Small Group Training

Vind jij sporten met meerdere mensen toch net iets gezelliger? En wil jij elke week met een fanatieke groep trainen, maar ook onder begeleiding? Elke week biedt Laura Scheepens Personal Training meerdere bootcamps en small group trainingen aan. Neem contact op voor meer informatie omtrent de dagen en tijden.

Bootcamp dagen & tijden

Dinsdag 19.30 - 20.30

Vrijdag 18.00 - 19.00


Online coaching

Geen behoefte aan face-to-face coaching of een trainingstraject? Dat kan, daarom is het ook mogelijk om gebruik te maken van online coaching. Bij online coaching zullen we wekelijks een contact moment hebben om je vorderingen te bespreken. Aan de hand van het gesprek en de vorderingen, kunnen er vervolgens aanpassingen worden gemaakt om dichter bij de gestelde doelen te komen. 


Schema's op maat

Vind je het lastig om te bepalen wat je gedurende de dag moet eten om je doelen te behalen? Of wat nu de juiste manier is om te trainen? Ik kan je hierbij helpen! Voedingsschema's en trainingsschema's, speciaal op maat gemaakt, aan de hand van jouw wensen en doelstellingen!